Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مستمری های سازمان تامین اجتماعی گفت: از ابتدای آبان‌ماه سال جاری تمامی استان‌ها در حوزه مستمری‌ها صرفاً با سامانه متمرکز مستمری امور مربوط به مستمری‌بگیران را انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، ناهید حیدری افزود: با توجه به مشکلات مختلف پرداخت مستمری‌ها توسط واحدهای اجرایی سطح کشور، اعم از رسوب نقدینگی، پراکندگی پرداخت‌ها و عدم کنترل مناسب، طرح پرداخت متمرکز مستمری‌ها با هدف مدیریت بهینه نقدینگی و مدیریت بهینه پرداخت‌ها، در دستور کار سازمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: بر این اساس پس از محاسبه و تهیه لیست مستمری در واحدهای اجرایی، لیست قابل پرداخت در پرتال پرداخت متمرکز که به همین منظور ایجاد شده، تهیه و جهت پرداخت مستمری به اداره کل امور مالی این سازمان ارائه می‌ شد، اما به علت عدم ارتباط دوسویه بین سیستم بیمه‌ای الکترونیک (سبا) و پرتال پرداخت متمرکز، مشکلات زیادی در خصوص تهیه لیست مستمری ماهیانه و مزایای جنبی و همچنین پاسخگویی به مراجعین در عدم تطابق پرداختی‌ها بوجود می‌آورد لذا بر این اساس طراحی و ساخت سامانه متمرکز مستمری، که جایگزین سبا و پرتال پرداخت متمرکز است، به عنوان برنامه عملیاتی اولویت‌دار معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی در دستور کار اداره کل مستمری‌ها قرار گرفت.


حیدری گفت: از مردادماه ۱۳۹۸ عملیاتی شدن سامانه متمرکز مستمری تامین اجتماعی در استان‌ها آغاز و تا پایان سال ۱۳۹۸ در ۸ استان عملیاتی شد.


مدیر کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی افزود: با توجه به دستور مدیرعامل سازمان در توسعه خدمات غیرحضوری تعمیم سیستم متمرکز مستمری مجدداً از تیرماه در دستور کار این اداره‌کل واقع شد و با تلاش‌های مجدانه انجام‌شده هر هفته در دو استان راه‌اندازی و تا پایان مهرماه سال جاری این فرایند خاتمه پذیرفت.


وی در ادامه به مزایای سامانه متمرکز مستمری های سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: یکی از بهترین دستاوردهای این سامانه، اصلاحات بسیار خوبی است که در خصوص کوتاه شدن فرایند محاسبه و تایید لیست مستمری ماهیانه و جلوگیری از ایجاد هر گونه وقفه در ارائه خدمات درمانی به افراد تبعی مستمری‌بگیران، انجام شد.


مدیر کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی، مدیریت مصارف با عنایت به دسترسی به اطلاعات تجمیعی مستمری‌بگیران تمامی شعب را از دیگر مزایای سامانه متمرکز مستمری ها برشمرد و افزود: کنترل و نظارت بر عملکرد واحدهای اجرایی با توجه به دسترسی برخط ادارات کل استان‌ها به اطلاعات شعب تحت پوشش و همچنین دسترسی برخط ستاد مرکزی به اطلاعات کلیه شعب سطح کشور نیز از جمله مزایای این سامانه است.


حیدری، جلوگیری حداکثری از ورود اطلاعات اولیه توسط کاربر از طریق ارتباط برخط با سامانه‌ متمرکز کمیسیون‌های پزشکی، سامانه متمرکز نامنویسی و سامانه سوابق متمرکز و دریافت اطلاعات از مبادی تولید داده، ارتباط برخط و بهره‌برداری از وب‌سرویس سازمان ثبت احوال در خصوص بررسی حیات و ممات مستمری‌بگیران و ارتباط و بهره‌برداری از وب‌سرویس بانک‌های دارای تفاهم‌نامه با سازمان مبنی بر کنترل برخط شماره حساب مستمری‌بگیران و صحت‎سنجی اطلاعات ثبت‌شده را از دیگر مزایای سامانه متمرکز مستمری های سازمان تامین اجتماعی برشمرد.


وی گفت: امکان ایجاد پایگاه متمرکز از احکام مستمری‌بگیران، ایجاد امکان محاسبه لیست متمم مستمری ماهیانه، یکسان‌سازی و اصلاح رویه‌ها و فرایندهای جاری حوزه تعهدات بلندمدت، ایجاد امکان ثبت درخواست برقراری مستمری بیمه‌شده در هر یک از شعب، برای شعبه آخرین محل بیمه‌پردازی، اصلاح فرایند محاسبه لیست مستمری ماهیانه و افزودن کنترل‌های قبل از محاسبه لیست، جهت جلوگیری حداکثری از اختلال در پرداخت مستمری‌ها از دیگر مزایای سامانه متمرکز مستمری های سازمان تامین اجتماعی است.


به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیر کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه همچنین سامانه متمرکز مستمری ها، بستر ارائه خدمات غیرحضوری به مستمری‌بگیران را فراهم کرد، تصریح کرد: در حال حاضر خدمات درخواست بازنشستگی، ارائه شماره حساب بانکی، دریافت فیش مستمری ماهیانه، دریافت حکم افزایش سالیانه به صورت غیرحضوری ارائه می شود و برقراری کلیه مستمری‌ها از ابتدا تا مرحله پرداخت مستمری به صورت الکترونیکی نیز در دستور کار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی مستمری بگیران همه باهم علیه کرونا کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی مستمری ماهیانه مستمری بگیران پرداخت متمرکز پرداخت مستمری کل مستمری ها دستور کار لیست مستمری اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

آفتاب‌‌نیوز :

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت