Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مستمری های سازمان تامین اجتماعی گفت: از ابتدای آبان‌ماه سال جاری تمامی استان‌ها در حوزه مستمری‌ها صرفاً با سامانه متمرکز مستمری امور مربوط به مستمری‌بگیران را انجام می‌دهند.

به گزارش ایسنا، ناهید حیدری افزود: با توجه به مشکلات مختلف پرداخت مستمری‌ها توسط واحدهای اجرایی سطح کشور، اعم از رسوب نقدینگی، پراکندگی پرداخت‌ها و عدم کنترل مناسب، طرح پرداخت متمرکز مستمری‌ها با هدف مدیریت بهینه نقدینگی و مدیریت بهینه پرداخت‌ها، در دستور کار سازمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: بر این اساس پس از محاسبه و تهیه لیست مستمری در واحدهای اجرایی، لیست قابل پرداخت در پرتال پرداخت متمرکز که به همین منظور ایجاد شده، تهیه و جهت پرداخت مستمری به اداره کل امور مالی این سازمان ارائه می‌ شد، اما به علت عدم ارتباط دوسویه بین سیستم بیمه‌ای الکترونیک (سبا) و پرتال پرداخت متمرکز، مشکلات زیادی در خصوص تهیه لیست مستمری ماهیانه و مزایای جنبی و همچنین پاسخگویی به مراجعین در عدم تطابق پرداختی‌ها بوجود می‌آورد لذا بر این اساس طراحی و ساخت سامانه متمرکز مستمری، که جایگزین سبا و پرتال پرداخت متمرکز است، به عنوان برنامه عملیاتی اولویت‌دار معاونت بیمه ای سازمان تامین اجتماعی در دستور کار اداره کل مستمری‌ها قرار گرفت.


حیدری گفت: از مردادماه ۱۳۹۸ عملیاتی شدن سامانه متمرکز مستمری تامین اجتماعی در استان‌ها آغاز و تا پایان سال ۱۳۹۸ در ۸ استان عملیاتی شد.


مدیر کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی افزود: با توجه به دستور مدیرعامل سازمان در توسعه خدمات غیرحضوری تعمیم سیستم متمرکز مستمری مجدداً از تیرماه در دستور کار این اداره‌کل واقع شد و با تلاش‌های مجدانه انجام‌شده هر هفته در دو استان راه‌اندازی و تا پایان مهرماه سال جاری این فرایند خاتمه پذیرفت.


وی در ادامه به مزایای سامانه متمرکز مستمری های سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: یکی از بهترین دستاوردهای این سامانه، اصلاحات بسیار خوبی است که در خصوص کوتاه شدن فرایند محاسبه و تایید لیست مستمری ماهیانه و جلوگیری از ایجاد هر گونه وقفه در ارائه خدمات درمانی به افراد تبعی مستمری‌بگیران، انجام شد.


مدیر کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی، مدیریت مصارف با عنایت به دسترسی به اطلاعات تجمیعی مستمری‌بگیران تمامی شعب را از دیگر مزایای سامانه متمرکز مستمری ها برشمرد و افزود: کنترل و نظارت بر عملکرد واحدهای اجرایی با توجه به دسترسی برخط ادارات کل استان‌ها به اطلاعات شعب تحت پوشش و همچنین دسترسی برخط ستاد مرکزی به اطلاعات کلیه شعب سطح کشور نیز از جمله مزایای این سامانه است.


حیدری، جلوگیری حداکثری از ورود اطلاعات اولیه توسط کاربر از طریق ارتباط برخط با سامانه‌ متمرکز کمیسیون‌های پزشکی، سامانه متمرکز نامنویسی و سامانه سوابق متمرکز و دریافت اطلاعات از مبادی تولید داده، ارتباط برخط و بهره‌برداری از وب‌سرویس سازمان ثبت احوال در خصوص بررسی حیات و ممات مستمری‌بگیران و ارتباط و بهره‌برداری از وب‌سرویس بانک‌های دارای تفاهم‌نامه با سازمان مبنی بر کنترل برخط شماره حساب مستمری‌بگیران و صحت‎سنجی اطلاعات ثبت‌شده را از دیگر مزایای سامانه متمرکز مستمری های سازمان تامین اجتماعی برشمرد.


وی گفت: امکان ایجاد پایگاه متمرکز از احکام مستمری‌بگیران، ایجاد امکان محاسبه لیست متمم مستمری ماهیانه، یکسان‌سازی و اصلاح رویه‌ها و فرایندهای جاری حوزه تعهدات بلندمدت، ایجاد امکان ثبت درخواست برقراری مستمری بیمه‌شده در هر یک از شعب، برای شعبه آخرین محل بیمه‌پردازی، اصلاح فرایند محاسبه لیست مستمری ماهیانه و افزودن کنترل‌های قبل از محاسبه لیست، جهت جلوگیری حداکثری از اختلال در پرداخت مستمری‌ها از دیگر مزایای سامانه متمرکز مستمری های سازمان تامین اجتماعی است.


به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیر کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه همچنین سامانه متمرکز مستمری ها، بستر ارائه خدمات غیرحضوری به مستمری‌بگیران را فراهم کرد، تصریح کرد: در حال حاضر خدمات درخواست بازنشستگی، ارائه شماره حساب بانکی، دریافت فیش مستمری ماهیانه، دریافت حکم افزایش سالیانه به صورت غیرحضوری ارائه می شود و برقراری کلیه مستمری‌ها از ابتدا تا مرحله پرداخت مستمری به صورت الکترونیکی نیز در دستور کار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی مستمری بگیران همه باهم علیه کرونا کل مستمری های سازمان تامین اجتماعی مستمری ماهیانه مستمری بگیران پرداخت متمرکز پرداخت مستمری کل مستمری ها دستور کار لیست مستمری اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است